Veliko mi je zadovoljstvo kao jedna od panelista sudjelovati u panel-raspravi na ovogodišnjem Kongresu poduzetnica Hrvatske i regije u organizaciji Ženski poduzetnički centar koji predvodi sjajna Sanela Dropulic, a koji će se 8. ožujka, tradicionalno na Dan žena, održati u Zagrebu.

Više o programu Kongresa potražite na poveznici. Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prijavu!

Nadam se da se vidimo!

Pripreme za četvrti po redu Kongres poduzetnica, koji će se kao najveće okupljanje žena u biznisu jugoistočne Europe održati u Zagrebu 08. ožujka ove godine, uz dijamantnog sponzora tvrtku Gentle day Hrvatska, te pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske gđe Kolinde Grabar Kitarović, Ministarsta gospodarstva, poduzetništva i obrta u partnerstvu s Varaždinskom županijom i Gradom Novom Gradiškom– generalnim pokroviteljima, ušle su u finalnu fazu.

Snaga ženskog poduzetništva u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi zorno je iskazana i tijekom prijašnjih Kongresa kojega redovito, već tradicionalno na Dan žena 08. 0žujka, pohodi više od 500 sudionica i sudionika, a u zajedničkoj organizaciji Grada Zagreba i Ženskog poduzetničkog centra, uz svestranu i iznino značajnu pomoć brojnih pokrovitelja, partnera iz redova jedinica lokalne uprave i samouprave te sponzora.