Izjava o odricanju od odgovornosti
Stranica www.poslovnakomunikacija.com u vlasništvu je tvrtke Kreacija j. d. o. o. Pregledavanjem ove stranice, uključujući i sadržaj na stranici poput bloga (tekstova), edukacija, knjiga, programa, webinara, sadržaja sa stranice povezanim s društvenim mrežama, prihvaćate sve dijelove ove Izjave o odricanju od odgovornosti. Ako se ne slažete s Izjavom, molimo da prestanete s pregledavanjem stranice i da ju više ne posjećujete.

Informacije koje pružamo na ovoj stranici su isključivo u svrhu edukacije i informiranja te mogu se primjenjivati samo za vlastite potrebe.

Na stranici ne pružamo medicinske, psihološke, dijagnostičke ili religijske savjete. Autori, moderatori i administratori (voditelji stranice) nisu medicinsko osoblje, psiholozi, pedagozi, psihijatri, NLP treneri, terapeuti, predstavnici savjetodavnih i socijalnih službi te predstavnici bilo koje religijske organizacije. Ne pružamo medicinske, psihološke, dijagnostičke ili druge slične usluge uključujući i alternativna liječenja, metode samopomoći i druge slične tehnike, alate i metode. Informacije koje pružamo na ovoj stranici isključivo su informativnog karaktera te nisu zamjena za profesionalni medicinski, psihološki i/ili dijagnostički savjet, uslugu ili tretman. Molimo da se posavjetujte s profesionalnih osobljem i koristite profesionalne usluge u vezi sa svojim problemom prije primjene bilo kojeg i kakvog savjeta ili informacije s ove stranice.

Autori, moderatori i administratori (voditelji stranice) nisu odvjetnici, knjigovođe, računovođe ili financijski savjetnici. Informacije na ovoj stranici nisu i ne mogu biti zamjena za pravne ili financijske savjete i usluge koje pružaju profesionalne osobe poput odvjetnika, knjigovođe, računovođe i/ili financijskog savjetnika. Iako s posebnom pažnjom pripremamo informacije, ne možemo te ne preuzimamo odgovornost za nehotične pogreške i omaške te za potencijalne probleme, gubitke ili štete koje mogu proizaći primjenom informacija s ovih stranica. Uvijek zatražite profesionalnu pomoć u svezi s konkretnim okolnostima, situacijom/situacijama i problemom/problemima koje rješavate ili koje biste mogli rješavati u budućnosti.

Korištenjem ove stranice i svih njezin dijelova kao i ustupanjem osobnih informacija suglasni ste da nam dajete isključivo istinite i potpune podatke. Suglasni ste da stranicu i njezin sadržaj koristite na vlastitu odgovornost bez prisile, slobodnom voljom i na vlastiti rizik. Također, suglasni ste da ste sami odgovorni za svoj izbor, radnje i rezultate sada i u budućnosti. Suglasni ste da preuzimate potpunu odgovornost za korištenje i nekorištenje informacija s ove stranice te da ćete samostalno rasuđivati, analizirati i propitkivati svaku ideju, prijedlog ili preporuku s ove stranice koje odlučite primijeniti u svom životu i poslovanju.

Naš je zadatak da vam pomognemo da samostalno postignete svoje ciljeve, no uspjeh ovisi primarno o vama, trudu koji ulažete, motivaciji, predanosti i/ili upornosti. Ne možemo predvidjeti i/ili garantirati da ćete postići željeni cilj te prihvaćanjem ove Izjave prihvaćate i razumijete da se rezultati razlikuju od osobe do osobe. Svaki rezultat ovisi o jedinstvenom životnom putu osobe, predanosti, želji, motivaciji, postupcima i brojnim drugim faktorima. Iz tog razloga ne možemo garantirati da možete očekivati specifični ishod ili rezultat koristeći informacije koje ste primili na našim stranicama kao ni na našim edukacijama ili iz naših knjiga.

Ni jedan savjet ili informacija sa stranice nije i ne može biti izjava ili garancija za povećanje prodaje, uspješnosti u poslovanju, povećanje prihoda ili slično unapređenje poslovanja. Suglasni ste da nismo odgovorni za vaše prihodovanje, uspjeh i neuspjeh, povećanje ili smanjenje novčanog priljeva ili bilo kojeg drugog rezultata koji su proizašli iz vaše osobne ili poslovne odluke koju ste donijeli na temelju informacija s ove stranice. Samostalno ste odgovorni za svoje rezultate.

Na stranici pružamo i informacije naših korisnika koji su nam dali izričiti pristanak na objavu svojih dojmova, doživljaja i iskustva s našim proizvodima i uslugama. Informacije su istinite, no zbog ograničenog prostora ne moraju biti prenijete u cijelosti. Svrha tih informacija je isključivo davanje primjera odnosno ilustriranje nečijeg doživljaja i iskustva o našim uslugama i proizvodima. Njihova namjera nije predstavljanje ili garancija da će i budući klijenti/korisnici naših usluga i proizvoda postići isto ili slično odnosno doći do istih ili sličnih rezultata, već predstavljaju mogućnost odnosno ono što je moguće postići.

Korištenjem ove stranice slažete se da nismo odgovorni ni za kakav gubitak koji bi mogao nastati korištenjem ove stranice, proizvoda i usluga. Slažete se i da nismo odgovorni prema vama, drugim osobama ili poslovnim subjektima za eventualne izravne ili neizravne štete i gubitke nastale korištenjem ove stranice. Slažete se da nismo odgovorni za nesreće, nezgode, kašnjenja, ozljede, štete, gubitke, smrt, gubitak profita, privatni i poslovni prekid, pogrešnu primjenu informacija, fizičke ili psihičke bolesti, stanja ili probleme ili koji drugi oblik štete ili gubitka zbog bilo kojeg našeg postupka koji uključuje postupke autora, moderatora i administratora (voditelja stranice), djelatnike tvrtke Kreacija j. d. o. o. te fizičkih i pravnih osoba koje su s nama povezane na način da nam dostavljaju ili omogućuju sadržaj na stranici.
Molimo da budete svjesni da svaka komunikacija i slanje osjetljivih informacija poput osobnih podataka preko elektroničke pošte te obrazaca dostupnih na stranici može biti nesigurno i podložno je neovlaštenom pristupu trećih osoba ili pogrešnoj dostavi. Savjetujemo vam da poduzmete sve potrebne mjere predostrožnosti prije korištenja ove stranice i sadržaja s nje, a koje koristite na vlastitu odgovornost.

Korištenjem ove stranice slažete se da od autora, moderatora i administratora (voditelja stranice) te vlasnika stranice, djelatnika tvrtke Kreacija j. d. o. o. i svih subjekata koji su izravno i neizravno povezani sa stranicom i poslovanjem tvrtke Kreacija j. d. o. o. nećete ni na koji način tražiti nadoknadu za štetu ili gubitak nastao korištenjem ove stranice i njezinog sadržaja te proizvoda i usluga dostupnih putem ovih stranica.
Ne dajemo nikakva jamstva vezana za način rada i funkcioniranje ove stranice, kao ni za proizvode i usluge koji se na ovoj stranici nude osim u slučajevima kada nas zakon na to obvezuje.

Trudimo se da sve informacije na ovoj stranici budu točne, potpune i istinite u vrijeme njihove objave, no ne možemo za njih jamčiti. Informacije koje pružamo na našoj stranici ne moraju nužno biti rezultat našeg istraživanja, a s obzirom na to da se slijedom novih istraživanja informacije mogu promijeniti, slažete se da nismo odgovorni za točnost i istinitost pruženih informacija, naročito ako nisu rezultat vlastitog istraživanja. Zadržavamo pravo da u svakom trenutku informacije ažuriramo, izmijenimo i/ili uklonimo ih bez prethodne najave.

Sadržaj (logo, dokumenti, fotografije, podaci, informacije) objavljen na ovoj stranici autorsko je djelo te podliježe Zakonu o autorskom pravu i drugim srodnim pravima. Zabranjeno je preuzimanje, distribucija i neovlašteno korištenje sadržaja u komercijalne i/ili promotivne svrhe te svake druge svrhe koje nisu osobna upotreba bez izričitog pisanog odobrenja Kreacije j. d. o. o. i navođenja izvora informacija. Dopušta se preuzimanje sadržaja uz pisano odobrenje Kreacije j. d. o. o. te isključivo uz navođenje izvora preuzimanja sadržaja osim ako nije navedeno drugačije. Molimo za dopuštenje kontaktirajte s nama na kreacija.info@gmail.com. Sadržaji (logo, dokumenti, fotografije, podaci, informacije) objavljeni na ovoj stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe uz korištenje svih autorskih i srodnih prava te prava trećih osoba u skladu sa Zakonom o autorskom pravu i drugim srodnim pravima. Korištenjem ove stranice prihvaćate i podvrgavate se odredbama Zakona o autorskom pravu i drugim srodnim pravima te slažete se da u slučaju povrede neke od odredbi možemo pokrenuti tužbu.

Ova stranica sadrži i dokumente, podatke, informacije te poveznice do drugih stranica koje su u vlasništvu trećih strana. Informacije preuzete iz drugih izvora te drugi izvori navedeni na stranici bit će označeni kad god je to moguće. Kreacija j. d. o. o. nema nadzor ni ovlasti upravljati sadržajem i informacijama trećih strana te odriče se svake odgovornosti u vezi s točnosti, istinitosti, potpunosti i primjenjivosti preuzetnih informacija.

Sva mišljenja, stavovi i zaključci koje su iznijeli autori na stranici www.poslovnakomunikacija.com isključivo su njihovi privatni i kao takvi ne moraju nužno predstavljati mišljenja, stavove i zaključke institucija u kojima autori rade ni izdavača stranice.

Korištenjem ove stranice slažete se sa svim dijelovima ove Izjave. Ako imate dodatna pitanja, kontaktirajte s nama na kreacija.info@gmail.com.

Ova Izjava dio je Općih uvjeta i pravila poslovanja