U suradnji s IDA-om – Istarskom razvojnom agencijom u utorak 17. studenog 2020. od 11.00 do 12.00 sati održat ću online edukaciju Javni nastup u virtualnom okruženju. Edukacija se sastoji od:

  • uvodnog predavanja – utorak 17. studenog od 11.00 do 12.00 sati (Facebook Live)
  • 2 praktične radionice – četvrtak 26. i petak 27. studenog od 11.00 do 13.00 sati (Zoom) – ograničeno na 20 polaznika. Obje dvosatne radionice polazi ista skupina poduzetnika.

Na kraju radionice poduzetnici će dobiti upute kako mogu sami snimiti video prezentaciju koju mi zatim mogu dostaviti na evaluaciju pri čemu ću im  dostaviti povratne informacije e-poštom o izvedbi i prijedloge o eventualnim poboljšanjima.

 

Zašto edukacija o javnom nastupu u virtualnom okruženju?

Mnoge je pandemija koronavirusa “natjerala” da prebace svoje poslovanje i komunikaciju u digitalni svijet. Edukacije, konferencije, ali i sastanci sve se češće održavaju on line, no mnogi poduzetnici na tu prilagodbu nisu (bili) spremni. Javni nastup u virtualnom okruženju samo je djelomično jednak onome u stvarnom okruženju, no kada smo ispred kamere, a publika nas gleda i sluša preko uređaja (a ne uživo) u mnogim se elementima javnog nastupa moramo tome prilagoditi.

Cilj radionice je osposobiti poduzetnike da samostalno izvode prezentacije, edukacije i sastanke u virtualnom okruženju, da nauče služiti se tehnikom tako da nastup bude kvalitetan i uspješan.

 

Kako se prijavljujem?

Za uvodno predavanje 17. studenoga 2020. godine preko Facebooka prijavljujete se na ovoj poveznici, a za radionice koje su na rasporedu 26. i 27. studenog na sljedećoj poveznici.

 

Organizator – Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o.

Edukaciju organizira Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta ‘Usluge Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva – UP SMART’.

Kontakt osoba:
Jelena Nikolić
Stručna suradnica, IDA
+385 52 381 900
jelena.nikolic@ida.hr

 

Photo by Austin Distel on Unsplash