Kakvu ulogu ima javni nastup u poslovanju i brendiranju? Je li nam uopće potreban? Koliko nam pomaže ili odmaže u prezentaciji svojih proizvoda i usluga? Zašto još i to moram znati?

Javnim će se nastupom, neminovno, susresti svi poduzetnici u nekom trenutku svog poslovanja. Ne mora to nužno biti gostovanje u medijima, na sajmovima ili konferencijama. Jednake vještine zahtjeva i vođenje sastanaka, predstavljanje novih proizvoda i usluga potencijalnim ulagačima ili pregovaranje za bolje uvjete kreditiranja. Kada smo poduzetnici ili obrtnici – svaka je situacija prilika za javni nastup! Pa zašto ga onda ne savladati?

Grad Poreč u suradnji sa Ženskim poduzetničkim centrom organizira besplatnu radionicu za sve poduzetnike, obrtnike i one koji će to tek postati pod nazivom “Javni nastup u poslovanju i brendiranju” 14. listopada 2019. od 16.00 do 18.00 sati u Poduzetničkom inkubatoru Poreč, Žbandaj 34a. Predavačica je Marijeta Matijaš, prof., stručnjakinja za poslovnu komunikaciju.

SUDJELOVANJE JE BESPLATNO, a sve informacije mogu se dobiti na info@poduzetnica.hr na koji se i prijavljujete za sudjelovanje ako prvi put dolazite na edukacije. Prijava je OBAVEZNA!